Home » Videocollectie: Reclametechnieken en beeldmanipulatie

Videocollectie: Reclametechnieken en beeldmanipulatie

Het Archief voor Onderwijs

We worden dagelijks overspoeld met (reclame)beelden op allerlei media. Hoe beïnvloeden al die beelden ons en kennen we nog het onderscheid tussen echte en gemanipuleerde beelden? In deze collectie gaan we op zoek naar de verleiders in reclame en zien we hoe de reclamewereld onder druk komt te staan door de nieuwe media. Daarnaast bekijken we hoe en waarom men beelden manipuleert en wat de mogelijke gevolgen zijn.

Fragmenten

Deze collectie is geschikt voor lessen Nederlands 2de en 3de graad. Afhankelijk van de verwerkingswijze kan deze collectie gebruikt worden in.

Bekijk de collectie met audio- en videofragmenten op Het Archief voor Onderwijs.

Let op: om de collectie te bekijken, moet je eerst aanmelden. Heb je nog geen account? Maak er gratis een aan met je lerarenkaartnummer.  


Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.