Organisatie op school

Nieuws in de Klas op school vraagt enige organisatie op de dagen waarop het Papieren Nieuwspakket aankomt. 

 
Elke leerkracht kan individueel bestellen. Ben je met verschillende collega’s en plaats je elk verschillende bestellingen op hetzelfde schooladres? Overleg dan met elkaar.

Bestellen kan door een verantwoordelijke leerkracht, de conciërge of iemand van het secretariaat. Belangrijk om weten is dat het nieuwspakket standaard geleverd wordt op naam van de besteller. Bestel je een nieuwspakket voor een collega, gelieve dan zijn of haar naam te noteren op het bestelformulier. In dat geval staat de naam van jouw collega op het etiket.

Meestal weten leerkrachten wel wat er op school omgaat. In grote scholen is dat echter niet altijd het geval. Vermijd dat verschillende leerkrachten in dezelfde klas met Nieuws in de Klas werken zonder dat ze het van elkaar weten. Voortaan zie je bij het besteloverzicht ook wat jouw collega’s hebben besteld, voor wanneer en voor welke klassen. 

Studenten in de lerarenopleiding die stage lopen, coördineren de levering het beste met hun stagebegeleider. Het nieuwspakket bestellen ze ofwel zelf, ofwel via hun begeleider. In ieder geval kan het nieuwspakket enkel op een schooladres worden geleverd.

Nog vragen? Neem dan zeker eens een kijkje bij de veel gestelde vragen.Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.