Home » Nieuws in de Klas » Aanbod andere titels

Aanbod andere titels

Zin in extra digitale of papieren magazines in de klas? Bekijk hier het aanbod van WE MEDIA

 

Wie zijn WE MEDIA?

WE MEDIA vertegenwoordigt de Belgische uitgevers van magazines, gratis pers en kranten. Ze heeft als missie de maatschappelijke rol van mediabrands te versterken.
Ontdek meer over WE MEDIA via www.wemedia.be. 

 

Eos wetenschapsmagazine

Via Eos krijg je maandelijkse een dosis erg toegankelijk wetenschaps- en technologienieuws. Naast lokaal en internationaal wetenschapsnieuws vind je in Eos ook achtergrond, diepgang en duiding waarmee je zowel de wereld als jouw persoonlijke leven beter kan begrijpen. 

Ontdek hier de bestelinfo en gunstige tarieven voor Eos wetenschapsmagazine.

 

faro

“The past is a strange country, they do things differently there,” schreef de Britse novelist L.P. Hartley in The Go-Between 

En zo is het maar net. Faro is het Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed en bericht over wat nog overblijft van dat ‘vreemde land’: het erfgoed dat archieven, bewaarbibliotheken, documentatiecentra, erfgoedverenigingen, musea, enzovoort vandaag bewaren. En waar tal van mensen ‘iets’ mee doen: het wordt onderzocht, gerestaureerd, tentoongesteld, afgebroken, in vraag gesteld en nog veel meer. Erfgoed is ook al datgene wat u niet kunt vastpakken, letterlijk: denk maar aan tradities, vaardigheden en technieken. 

Faro bericht viermaal per jaar over de wereld van het cultureel erfgoed. En het moet gezegd, in alle eerlijkheid, lezers prijzen het blad om zijn leesbaarheid, vormgeving en brede culturele scoop. 

Ontdek hier de bestelinfo en gunstige tarieven voor faro. 

Historia

De geschiedenis komt tot leven in Historia! Je beleeft de belangrijke veldslagen uit de krijgsgeschiedenis en geniet van spannende en boeiende verhalen over misdrijven en internationale conflicten, gewaagde ontdekkingsreizen, vernuftige bouwwerken en legendarische personen. Ga met Historia op reis naar het verleden. 

Ontdek hier de bestelinfo en gunstige tarieven voor Historia magazine.

 



Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.