Home » Aan de slag met Nieuws in de Klas » Nieuwspakket bestellen

Nieuwspakket bestellen

Wil je papieren en/of digitale kranten en magazines ontvangen in de klas? Bestel deze dan vanaf 13 oktober 2023 voor volgend schooljaar. Zet de datum alvast in uw agenda!

Wat moet je doen?
1. Meld je aan op de homepagina van Nieuws in de Klas
2. Bekijk welke periode voor jou past
3. Bestel je nieuwspakket (het formulier verschijnt op deze pagina als je aangemeld bent). Klassen uit het lager onderwijs en de eerste graad van het middelbaar krijgen een papieren pakket in combinatie met drie weken digitaal. Klassen vanaf de tweede graad middelbaar ontvangen enkel nog digitale nieuwspakketten aangevuld met een papieren magazinepakket.

4. De nieuwspakketten worden gratis bij je op school bezorgd
5. Bekijk ook de themadossiers van Media.21 en het beeldmateriaal via Het Archief voor Onderwijs.

Ik ben klaar om te bestellen!

 Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.