Home » Aan de slag met Nieuws in de Klas » Nieuwspakket bestellen » Nieuwspakketten voor 14-18+ jarigen

Nieuwspakketten voor 14-18+ jarigen

Dankzij de uitgeverijen Mediahuis, Mediafin, DPG Media en Roularta en met de financiële ondersteuning van de Vlaamse Overheid worden elk schooljaar honderdduizenden papieren en digitale kranten en magazines verspreid in de Vlaamse scholen.

Nieuws in de Klas voorziet vanaf schooljaar 2023-2024 nieuwspakketten op maat per leeftijd:

Je ontvangt per pakket voor 14-18+ jarigen gedurende week 1, 2 en 3 van je startdatum: 

Een digitale login voor:
www.demorgen.be  – www.standaard.be – www.tijd.be  – www.gva.be  – www.hbvl.be – www.hln.be  – www.nieuwsblad.be – www.humo.be en www.knack.be. Voor BRUZZ en De Zondag hoef je de login niet te gebruiken, deze kranten zijn gratis beschikbaar via www.dezondag.be en www.bruzz.be.

Je ontvangt aansluitend per pakket voor 14-18+ jarigen gedurende week 1 van je startdatum: 

1 papieren exemplaar Humo, 1 exemplaar van Knack en 1 exemplaar van BRUZZ.

Opgelet: deze magazines worden geleverd op de verschijningsdag. Ze kunnen dus zowel op dinsdag als woensdag aankomen. 

Hoe bestellen?

  • Ga naar het bestelformulier nadat je bent aangemeld op de website.
  • Bestel jouw nieuwspakket.
  • Het nieuwspakket voor 14-18+ jarigen wordt automatisch toegewezen op basis van de graad van uw klas. 

Goed om weten: papieren magazines

  • We voorzien een levering van 3 magazines per klas tijdens week 1. In vergelijking met voorgaande jaren leveren we dus geen papieren kranten meer voor deze doelgroep.

  • Week 2 en 3 zijn louter digitaal. Je ontvangt elke week een nieuwe digitale login per mail of je kan je code opzoeken via deze website (besteloverzicht).
  • De leveringen gebeuren uitsluitend op een schooladres.

Goed om weten: digitale kranten en magazines

  • Digitale kranten en magazines lezen kan van november 2023 tot juni 2024. De startperiodes voor de digitale pakketten zijn gekoppeld aan de startdata van de papieren pakketten. Er worden 9 startmomenten voorzien.
  • Je krijgt jouw login voor de digitale kranten en magazines de ochtend van je startperiode toegestuurd. Deze login blijft 5 dagen geldig. Wanneer je de login niet gebruikt, vervalt die na de periode waarop je jouw nieuwspakket besteld hebt. 
  • Nieuw: twee extra weken digitaal na je periode om de kranten en magazines verder online te ontdekken. Je ontvangt dan geen papieren levering meer, enkel een digitale. Zo kan je nog twee extra weken met de digitale content van al onze nieuwsbronnen aan de slag. De login voor deze periode krijg je op de startdagen in je mailbox. 

 Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.