Home » Aan de slag met Nieuws in de Klas » Nieuwspakket bestellen » Nieuwspakketten voor 10-14 jarigen

Nieuwspakketten voor 10-14 jarigen

Dankzij de uitgeverijen Mediahuis, Mediafin, DPG Media en Roularta en met de financiële ondersteuning van de Vlaamse Overheid worden elk schooljaar honderdduizenden papieren en digitale kranten en magazines verspreid in de Vlaamse scholen.

Nieuws in de Klas voorziet vanaf schooljaar 2023-2024 nieuwspakketten aan op maat van per leeftijd:

Je ontvangt per pakket voor 10-14 jarigen per dag gedurende week 1 van je startdatum: 

3 exemplaren van De Standaard, 3 van Het Belang van Limburg,  3 van Gazet van Antwerpen, 3 van De Morgen, 3 van Het Laatste Nieuws, 3 van Het Nieuwsblad en 1 exemplaar van BRUZZ. De magazines Humo en Knack worden enkel digitaal aangeboden. 

Opgelet: deze papieren exemplaren komen dus enkel gedurende de eerste 5 werkdagen van je startperiode

Aansluitend met je week papier voorzien we een digitaal pakket met een toegang voor: 

www.demorgen.be  – www.standaard.be  – www.gva.be  – www.hbvl.be – www.hln.be  – www.nieuwsblad.be – www.humo.be en www.knack.be. Voor BRUZZ en De Zondag hoef je de login niet te gebruiken, deze kranten zijn gratis beschikbaar via www.dezondag.be en www.bruzz.be.

Je kan zelf kiezen voor een combinatie van papier en digitaal of enkel een levering met papier of digitaal.

Aansluitend op week 1 met papier en/of digitaal voorzien we een tweede en derde week met digitale kranten en magazines (alleen wanneer je intekent voor digitaal). Je kan met je klas in totaal drie volledige weken werken met Nieuws in de Klas: week 1 als gecombineerd aanbod papier en digitaal, week 2 en 3 enkel digitaal. 

Hoe bestellen?

Goed om weten: papieren kranten

Goed om weten: digitale kranten en magazines

 Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.