Home » Partners » Overzicht Nieuwsmedia

Overzicht Nieuwsmedia

Overzicht nieuwsmedia

Nieuws in de Klas is een media-educatief project van Mediawijs, Vlaamse Nieuwsmedia, WE MEDIA en Media.21. 
 
Hieronder kan je een overzicht van alle nieuwsmedia die opgenomen zijn in het nieuwspakket terugvinden. Meer info over de verschillende nieuwsmedia? Surf dan zeker eens naar de verschillende websites. 
 
Het nieuwspakket bestellen kan door een account aan te maken via de website van Nieuws in de Klas.  
 
Kranten
Magazines 
Onafhankelijke Nieuwssites
 
 
 


Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.