Home » Partners

Partners

Alles over nieuwsmedia 

Nieuws in de klas is er voor leerkrachten en hun leerlingen. En is al aan zijn 16de editie toe. Nieuw sinds 2017 is de samenwerking tussen Mediawijs, Vlaamse Nieuwsmedia, WE MEDIA en Media.21. Zij slaan de handen in elkaar voor een uitgebreider nieuwspakket. Hun gratis nieuwspakket laat kinderen en jongeren één week lang proeven van een brede waaier aan nieuwsbronnen. 
 
Het nieuwspakket

Naast de zeven papieren en online kranten, zitten er voortaan ook magazines én online thematische dossiers van de onafhankelijke nieuwssites in het nieuwspakket.

Welke nieuwsmedia zitten er in het pakket: 

Wil je meer weten over de verschillende nieuwsmedia? Wat hun visie is? Welke aanbod ze hebben? Wat hun missie is dit cross-mediale tijdperk? Hoe ze zijn ontstaan? Je leest het allemaal in het overzicht van de nieuwsmedia hiernaast.
 
Nieuws in de klas (het vroegere Kranten in de klas) is al jaren een initiatief van de Vlaamse nieuwsmedia en de Vlaamse overheid dat jongeren wil leren omgaan met nieuwsmedia. Sinds 2017 coördineert Mediawijs het project samen met Vlaamse Nieuwsmedia, WE MEDIA en Media.21. 

 

 Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.