Home » Het Belang van Limburg

Het Belang van Limburg

www.hbvl.be

hbvl

Groep Mediahuis
Hoofdredacteur Indra Dewitte

Missie
Het Belang van Limburg is de krant van en voor alle Limburgers. Naast lokaal en regionaal nieuws wordt er uitgebreid bericht over nationale en internationale gebeurtenissen, rekening houdend met de open geest van een wereldburger.

Het is een krant die diep geworteld zit in de provincie en het leven van de Limburger. Op elk belangrijk moment in zijn of haar leven is Het Belang van Limburg erbij: bij de geboorte via de Babyspecial, in het eerste leerjaar via de bijlage Eerste Klasje, communies en lentefeesten verschijnen in de Communiekrant, afgestudeerden komen in de Geslaagdenkrant, enz.

Sinds 2011 heeft elke Limburgse gemeente ook haar eigen “Het Belang van mijn gemeente”; een website en een krant van en voor de inwoners van die gemeente. 

HistoriekAanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.