Home » Videocollectie: Reclametaal en reclamestrategieën

Videocollectie: Reclametaal en reclamestrategieën

Reclame, we worden er allemaal dagelijks mee geconfronteerd. Soms zelfs op momenten dat we het niet eens door hebben. Maar mag dit wel?

In deze videocollectie vind je fragmenten terug over de evolutie van reclame doorheen de tijd en de regels en ethische praktijken die ermee gepaard gaan. 

Bekijk de reeks via Het Archief voor Onderwijs.

Wil je meer te weten komen over de impact van sociale media op reclame en hoe nieuwe vormen ons aankoopgedrag beïnvloeden?

Bekijk dan:

Collectie aangemaakt door Bart Laureys voor het vak cultuurwetenschappen in het derde jaar van het secundair onderwijs (Profielcomponent interactie en communicatie, ET 7)

Let op: om de reeks te bekijken, moet je eerst aanmelden. Heb je nog geen account? Maak er gratis een aan met je lerarenkaartnummer.  Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.