Home » KLAAR: Facebook en ik

KLAAR: Facebook en ik

15 jaar geleden werd de populaire sociale media site Facebook opgericht. Ondertussen zijn er veel gebruikers die een Facebook profiel hebben of op zen minst al van Facebook gehoord hebben. 

Maar wat weten we eigenlijk over Facebook? Wie zit erop? Welke invloed heeft het? Dat ontdek je in de driedelige reeks van  KLAAR: Facebook en ik. Deze reeks bevat fragmenten over

Meer weten? Bekijk de bijhorende collecties op Het Archief voor Onderwijs: 

Deze collecties werden aangemaakt voor de KLAAR-afleveringen rond ‘Facebook en ik’. Het beeld- en geluidsmateriaal uit deze collectie kan gebruikt worden in de eerste en tweede graad van het secundair onderwijs.

Let op: om de reeks te bekijken, moet je eerst aanmelden. Heb je nog geen account? Maak er gratis een aan met je lerarenkaartnummer.  Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.