Home » In de kijker » Financial Times in de klas

Financial Times in de klas

Wist je dat je De Financial Times ook kunt gebruiken in de klas? De Financial Times biedt gratis online abonnementen aan voor studenten van 16-19 jaar, hun leraren en scholen over de hele wereld.

Je hebt toegang tot heel wat artikels, reportages, analyses, video’s, podcasts, … over internationale zaken, beleid, klimaat, … En je kan wekelijks de kennis van je leerlingen testen aan de hand van de nieuwsquiz. De ideale manier om je leerlingen te laten kennis maken met Engels en tal van thema’s. 

Hoe werkt het?

Scholen kunnen gratis een account aanmaken. 

Interesse?  Alle info kan je op de website van Financial Times terugvinden.Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.