Aanmelden

Nog geen account?
klik hier om te registreren.

Digitale kranten

Dankzij de krantenuitgevers en met de financiële ondersteuning van de Vlaamse Overheid kunnen we u ook verwennen met digitale kranten.

Uw aangevraagd weekabonnement kan u lezen via de websites van de Vlaamse kranten: www.demorgen.be, www.gva.be, www.hbvl.be, www.hln.be, www.nieuwsblad.be, www.standaard.be en www.tijd.be. 

Kortom, de ideale manier om samen met uw leerlingen de digitale krant en extra krantencontent te ontdekken via computer, tablet of smartphone.

Bestellen van een digitale login voor de 7 krantensites kan via het bestelformulier vanaf 10 november 2016

Hoe bestellen?

  1. Ga naar het bestelformulier nadat u bent aangemeld op de website.

  2. Bestel uw papieren kranten. Er wordt automatisch een digitale login voor de 7 krantenwebsites toegevoegd aan uw bestelling. U kan het aantal nog verlagen mocht dat nodig zijn. Wil u enkel digitale kranten bestellen, verlaag dan het aantal papieren krantenpakketten naar 0.
  3. Digitale kranten lezen kan van november 2016 tot mei 2017. De startperiodes voor de digitale kranten zijn gekoppeld aan de startdata van de papieren kranten. Er worden 13 startmomenten voorzien. 
  4. U kan maximaal 30 digitale logins bestellen per school. Hou dus zeker ook rekening met de bestellingen van uw collega’s!
  5. Klik onderaan op bewaren. Is uw bestelling goed geplaatst, dan komt die in uw persoonlijk besteloverzicht op de website (rechterbovenhoek).

  6. U ontvangt meteen een bevestigingsmailtje voor de papieren kranten. U krijgt uw login voor de krantensites 1 of 2 dagen voor de start van uw krantenperiode toegestuurd. Deze login blijft 5 dagen geldig. Wanneer u de login niet gebruikt, vervalt die na de krantenperiode. 

Vindt u niet wat u zoekt, aarzel niet om ons te contacteren via info@nieuwsindeklas.be

Veel leesplezier!