Home » Veelgestelde vragen » Aanmelden

Aanmelden

 

 1. Nam je vorig jaar deel aan Nieuws in de klas?
  Dan hoef je dit jaar niet meer te registreren en kan je meteen aanmelden met jouw gebruikersnaam. Jouw gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je toen registreerde, jouw paswoord blijft hetzelfde.

  Ken je jouw paswoord niet meer? Klik op ‘Wachtwoord vergeten?’ onder het aanmeldvakje rechts op de website. Je krijgt dan een paswoord toegestuurd naar het e-mailadres dat je als gebruikersnaam opgaf.

  Heb je intussen een ander e-mailadres?  Wil je jouw profiel aanpassen om bv. meer of minder nieuwsbrieven van Nieuws in de Klas te ontvangen? Log dan in en update jouw profiel op de website.

 2. Is dit jouw eerste deelname?
  Als nieuwe deelnemer moet je eerst registreren. Zo krijg je toegang tot al het aangeboden materiaal. Na registratie krijg je een e-mail met een bevestigingslink. Als je daarop klikt, is jouw registratie bevestigd. Je bent dan automatisch aangemeld en kunt elk schooljaar in oktober-november kranten bestellen voor jouw leerlingen.

  Let op: zonder bevestiging is jouw registratie niet voltooid en kan je niet inloggen. Twee maal onder een zelfde gebruikersnaam/e-mailadres registreren is niet mogelijk!

 1. Waarom moet ik registreren?
  Alleen als je geregistreerd bent, kan je voor jouw klas het nieuwspakket aanvragen. Je hebt dan ook toegang tot alle diensten Nieuws in de Klas. 

 2. Kan ik zelf een paswoord kiezen?
  Je kan zelf een paswoord kiezen van minimaal 6 karakters.

 3. Later opnieuw aanmelden
  Na registratie kan je altijd opnieuw aanmelden. Het paswoord word je per e-mail toegezonden. Jouw gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je registreerde.
 1. Wat als ik mijn paswoord vergeten ben?
  Via ‘paswoord vergeten’ kan je jouw eigen paswoord weer opvragen. Het word je onmiddellijk via e-mail toegestuurd.

 2. Het lukt niet om aan te melden.
  Via jouw gebruikersnaam en jouw paswoord log je in via het systeem. Controleer altijd goed spelling, hoofdlettergebruik en spaties. Blijf het probleem bestaan, contacteer dan onze helpdesk via info@nieuwsindeklas.be.
 1. Hoe kan ik me uitschrijven?
  Wens je uitgeschreven te worden uit de database van Nieuws in de Klas, stuur dan een mailtje naar info@nieuwsindeklas.be.


Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.