Varia

 
 1. Hoeveel nieuwspakketten kan ik bestellen?
  Je kan maar één nieuwspakket per klas bestellen. In het Papieren Nieuwspakket zijn 21 kranten per dag en 2 magazines per week opgenomen. Daarnaast heb je via het Digitaal Nieuwspakket ook toegang tot de online kranten en de thematische dossiers van de onafhankelijke nieuwssites.

 2. Kan ik zelf een pakket samenstellen?
  Neen. We werken uitsluitend met standaardpakketten.

 3. Kan ik ook aan Nieuws in de Klas meedoen vanuit het buitenland?
  Neen, levering kan alleen in België.

 4. Kan ik mij ook voor Nieuws in de Klas inschrijven als ik niet behoor tot de doelgroep secundair onderwijs?
  Ja, Nieuws in de Klas is er niet alleen voor het middelbaar onderwijs, maar ook voor de derde graad van het lager onderwijs, de lerarenopleidingen, de universitaire talencentra, de centra voor basiseducatie, het onderwijs voor sociale promotie, de ziekenhuisscholen, … . Bibliotheken kunnen niet inschrijven. Internaten kunnen enkel inschrijven via het secretariaat en binnen een educatieve context.

 Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.