Home » Veelgestelde vragen » Levering

Levering

 

 1. Wat moet ik doen wanneer mijn nieuwspakket te laat (=na 9 uur ’s ochtends) aankomt of onvolledig is?
  In principe leveren De Post en de lokale krantenbedelers de nieuwsmedia tussen 7 en 9 uur. Heb je na 10 uur nog niet al jouw kranten of magazines, neem dan contact op via info@nieuwsindeklas.be

  Indien niet alle (van de 15) kranten toekomen, neem je eveneens contact op. We proberen jouw vraag zo snel mogelijk te behandelen. Let op! De Tijd verschijnt niet op maandag, Humo enkel op dinsdag en Knack enkel op woensdag. Sommige dagen ontvang je dus meer of minder nieuwsmedia. 

 2. Kan ik het nieuwspakket op mijn persoonlijk adres laten toekomen?
  Neen. Er kan alleen op schooladressen geleverd worden.

 3. Kan ik het nieuwspakket laten leveren op een ander vestigingsadres van de school dan het hoofdadres?
  De databank is geüpdatet met de wijk- of vestigingsadressen van alle scholen bekend bij het Departement Onderwijs. Je kunt jouw bestelling op één van deze adressen laten leveren.

  Staat jouw adres er toch niet bij, dan kan je het zelf invullen. Voorzie dan iets meer tijd dan gebruikelijk tussen jouw bestelling en de levering ervan. Jouw aanvraag wordt in dit geval extra gecontroleerd.Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.