Home » Uw bestelling werd geregistreerd!

Uw bestelling werd geregistreerd!

Bedankt voor uw interesse voor Nieuws in de Klas. We hebben uw aanvraag goed ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk verwerken. Gezien de drukte bij de start van de actie kan dit enkele dagen of zelfs weken duren. U vindt al uw aanvragen alvast in uw besteloverzicht

Hoe weet u of u effectief uw bestelde nieuwspakket krijgt?

De status van uw aanvraag kan u zelf op elk moment raadplegen. Log in op de website en ga naar het overzicht in de rubriek ‘Besteloverzicht’. Daar kan u meteen zien of uw aanvraag werd aanvaard, geannuleerd, geweigerd of goedgekeurd. Opgelet: u ontvangt geen aparte mail meer wanneer uw bestelling is verwerkt.

Wie nieuwspakketten toegestuurd zal krijgen, krijgt een herinneringsmail één of twee weken voor de startdatum.

U ontvangt uw login voor de digitale kranten en magazines per mail. Die krijgt u in de ochtend van uw startdag toegestuurd.
Extra logins bijbestellen kan gedurende het volledige schooljaar.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Mail ons via info@nieuwsindeklas.be


Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.