Home » Partners » The Ppress

The Ppress

Het portaal van de periodieke pers

The Ppress is de vereniging van uitgevers van de Belgische periodieke pers en telt vier departementen: B2B Press (vakbladen), OPPAb (Online Professional Publishers Association), Febelmag  (publieksbladen) en Free Press (gratis pers).

De departementen, met elk hun specificiteiten en hun welomlijnde doelgroep, vertegenwoordigen elk een businessmodel binnen één organisatie. De interactie tussen de vier departementen genereert een belangrijke toegevoegde waarde.

Als beroepsvereniging verdedigt The Ppress de morele en materiële belangen bij de verschillende overheden. Zij werkt aan het verbeteren van de kennis over de magazinesector en verzorgt de promotie naar de wereld van de professionelen en het grote publiek.

The Ppress verzekert de verspreiding van een permanente algemene informatie naar haar leden en vertegenwoordigt de uitgevers van magazines bij de regionale, nationale -en internationale overheden en verenigingen.

Sinds dit jaar is The Ppress betrokken bij Nieuws in de klas met ondermeer Humo, Knack en Metro. 

Meer info? Neem een kijkje op www.theppress.beAanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.