Home » Partners » Media.21

Media.21

De digitale en onafhankelijke media 

Media.21 overkoepelt de belangrijkste digitale media in Vlaanderen: ApacheCharlie MagazineDeWereldMorgen.be, Doorbraak.be, MO*/MO.be,  newsmonkey, rekto:verso en StampMedia,

Media.21 heeft een volwaardige plaats veroverd in het nationale medialandschap op vlak van onafhankelijke journalistiek, het zoeken naar nieuws, en het geven van duiding en analyse.

Media.21 baant de weg naar een nieuwe vierde macht door het voeren van een permanente maatschappelijke dialoog, pluralistisch, rijk aan verscheidenheid, en onafhankelijk van grote mediabedrijven. Daarnaast wil Media.21 een waardige gesprekspartner zijn in het politieke debat over de vernieuwing van de media.

Hier vind je meer informatie per medium. Of neem een kijkje op de afzonderlijke websites van de onafhankelijke nieuwssites.Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.