Home » Over ons » Werking

Werking

 

Nieuws in de klas is een media-educatief project van de Vlaamse Nieuwsmedia, The Ppress, Media.21 en Mediawijs met steun van de Vlaamse Overheid.

De dagelijkse werking van Nieuws in de klas krijgt vorm door een team van medewerkers

  • Sanne Hermans (Mediawijs) – Coördinatie Nieuws in de klas 
  • Veerle Marckx (Vlaamse Nieuwsmedia) – Verantwoordelijke Kranten- en Magazinepakket  
  • Bram Souffriau (Media.21/Apache) – Verantwoordelijke Onafhankelijke Nieuwssites 

Twee keer per jaar komt de stuurgroep van Nieuws in de klas samen. De stuurgroep volgt de grote strategische lijnen en realisaties van Nieuws in de klas op, geeft raad, sturing en advies waar nodig. Het is een klankbord naar de ruime sector toe. 

In de stuurgroep zetelen: 

  • Sanne Hermans – Coördinatie Nieuws in de klas (Mediawijs)
  • Veerle Marckx – Vertegenwoordiger printmedia (Vlaamse Nieuwsmedia en The Ppress)
  • Bram Souffreau – Vertegenwoordiger onafhankelijke nieuwssites
  • Nog te bepalen –  Vertegenwoordiger Audiovisuele media
  • Andy Demeulenaere (Mediawijs)

Daarnaast wordt er jaarlijks ook een expertengroep georganiseerd om inspraak te krijgen van het werkveld wat betreft ontwikkeling educatief materiaal, tools, … Wil je hierover graag op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mailtje naar sanne.hermans@mediawijs.be. Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.