Home » Krantenmaker

Krantenmaker

Maak je eigen klaskrant

De KrantenMaker is een webpagina waar iedereen gratis een eigen krant kan maken. Je kan kiezen tussen een klassieke versie op pdf of een heuse internetkrant die je kan delen met al je vrienden.

Met de KrantenMaker schrijf je zelf krantenartikels en voeg je afbeeldingen, filmpjes en heel wat andere digitale content toe. Je kan de krant ook makkelijk ‘pimpen’ met de talrijke editeeropties.  Je laadt ook eenvoudig content op uit Facebook, Twitter, Instagram en vele andere sociale netwerken. Is je krant klaar dan kan je die meteen downloaden als pdf of als een heuse internetkrant. Die deel je vervolgens digitaal of op papier met al je vrienden, leerkrachten en klasgenoten. 

De KrantenMaker word je kosteloos aangeboden door Nieuws in de Klas. Er is geen specifieke software nodig. De KrantenMaker is geoptimaliseerd voor de meeste courante browsers.

Ontdek nu de KrantenMaker op www.krantenmaker.be!Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.