Home » In de kijker » Winnaar Nieuwsquiz 2021 bekend!

Winnaar Nieuwsquiz 2021 bekend!

🔔 Ding ding ding 🔔! We hebben een winnaar 🥳!
Maar liefst 250 klassen namen deel aan de Nieuwsquiz 2021. De leerlingen kregen vragen als ‘Hoe heet de terreurorganisatie in Palestina’, ‘Van welk land dat deelnam aan het Eurovisiesongfestival testte een bandlid positief op corona’ tot ‘Hoeveel geld verdienen youtubers per duizend kliks?’. 

Het 6de leerjaar van GVBS Sint-Lodewijk in Beveren is vanaf nu een jaar lang de meest nieuwswijze klas van Vlaanderen! Zelfs Minister Benjamin Dalle was onder de indruk en bracht hen een bezoekje. Deze klas heeft zo goed gequizd dat ze in de prijzen vallen. Een mediawijs boekenpakket, een boekenbon en toffe gadgets zijn de prijs voor deze terechte winnaar. Ze behaalden maar liefst een score van 20/20! Hun geheim? Elke dag een gezonde portie nieuws opslorpen. Ze lazen de krant, keken elke dag naar het jeugdjournaal van Karrewiet én naar het nieuws.

 

Ook De Vlieger in Heffen en De Zandkorrel in Hechtel. Eksel verdienen een vermelding, zij eindigden als tweede en derde in de top! 

Proficiat! 

 Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.