Home » In de kijker » Heb je vandaag de krant al gehoord?

Heb je vandaag de krant al gehoord?

Audiokrant

Heb je een leesbeperking en lukt het niet om de gewone krant te lezen? Dan ben je bij Kamelego aan het juiste adres. Maak kennis met de Audiokrant en ontvang jouw dagelijkse portie nieuws en diepgaande achtergrondinformatie.

Vzw Kamelego verspreidt elke morgen zeven Vlaamse krantentitels in audioformaat. Dankzij de samenwerking met Mediahuis, DPG Media, Mediafin en Gopress kan je genieten van de gesproken versie van De Tijd, De Morgen, De Standaard, Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

Het Daisy formaat zorgt ervoor dat je gestructureerd door de krant kan bladeren en gericht naar een bepaalde rubriek of een artikel kan navigeren. De voorgelezen tekst wordt gemarkeerd, zodat je makkelijk kan meevolgen op het scherm.

Er zijn verschillende manieren om de Audiokrant te beluisteren: op een tablet of smartphone via de app van anderslezen voor iOS of Android en via een online Daisy speler of een Webbox. Ook op een computer met Daisy-playback software is het mogelijk om je favoriete krant gestructureerd te luisterlezen. Via de Dolphin GuideReader Pod kan je de Audiokrant zelfs op je TV afspelen en via de afstandsbediening doorheen de rubrieken en artikels bladeren.

Meer informatie over de Audiokrant vind je op onze website www.kamelego.be en tevens op ons YouTube kanaal.

Interesse? 

Speciaal voor scholen biedt Kamelego voor 10 euro een abonnement aan voor 1 maand in kader van het project Nieuws in de Klas. 
Vraag het abonnement nu aan via het contactformulier. De inloggegevens die je nadien ontvangt, kunnen vervolgens gedeeld worden met de leerlingen in de klas.Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.