Home » Aan de slag met Nieuws in de Klas » Lesmateriaal » Wereldlesidee Actua – Djapo

Wereldlesidee Actua - Djapo

Wil je in je klas aan de slag met een actueel thema? Brengt een van de kinderen een onderwerp uit het nieuws ter sprake? Djapo geeft  je een stappenplan, dat je kan toepassen op een actueel thema naar keuze. Je kan kiezen of je het onderwerp via systeemdenken, creatief denken of filosoferen wil bekijken. Enkele uitgewerkte voorbeelden laten je zien hoe je dit concreet kan doen.

Methodieken

Meerdere methodieken kan je terugvinden op de website van Djapo.Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.