Home » Aan de slag met Nieuws in de Klas » Lesmateriaal » Ontmasker jij drogredenen?

Ontmasker jij drogredenen?

Goede argumenten zijn belangrijk om een standpunt te onderbouwen. Maar soms gebruiken mensen ook drogredenen. Drogredenen lijken logisch, maar bevatten een foute redenering. Daardoor kunnen ze jou op het foute spoor zetten. Herken jij drogredenen?

Deze affiche kwam tot stand in kader van het educatief pakket Opiniemakers, in samenwerking met HUJO.

Deze affiche legt uit aan jongeren en volwassenen welke drogredenen er zijn en hoe ze deze kunnen herkennen.

  • Download de affiche via mediawijs.be.
  • Of bestel gratis via de webshop van Mediawijs.
  • Werk je in het onderwijs? Dan kan je ook een werkbladversie downloaden die je aan leerlingen kan geven om in te studeren.Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.