Home » Aan de slag met Nieuws in de Klas » Lesmateriaal » Mag een journalist alles? – StampMedia

Mag een journalist alles? - StampMedia

Wat zijn de rechten en plichten van een journalist?

Een journalist doet niet wat hij of zij wil. Er zijn rechten en plichten waar de journalist zich aan moet houden. Dat komt meestal neer op ‘het gezond verstand gebruiken’. Toch is het niet altijd zo simpel. In het lespakket ‘Mag een journalist alles’ laten we zien hoe journalisten zich kunnen misdragen, en kijken we ook aan welke belangrijkste deontologische codes ze zich best houden.

Download hier via Google Drive het volledige lespakket en de presentatie. 

Het lespakket is ontwikkeld door Stampmedia.Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.