Home » Aan de slag met kranten

Aan de slag met kranten

Jouw klas op de Nieuws in de Klas-site!

Ben je ook één van de geluksvogels die werken met Nieuws in de Klas? Laat ons de sfeer opsnuiven van jouw school in de ban van nieuws!

Vraag voor het verzenden de expliciete toestemming tot publicatie aan (de ouders van) de leerlingen en stuur jouw digitale foto’s naar info@nieuwsindeklas.be.

De mooiste plaatjes komen hier online. Hou deze site in de gaten, en surf naar www.facebook.com/nieuwsindeklas voor nog meer beelden en nieuws uit de klassen!

 Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.