Home » RINGtv zoekt Nieuwsneuzen in het buitenland

RINGtv zoekt Nieuwsneuzen in het buitenland

Voor de vierde editie van de Nieuwsneuzenwedstrijd gooit RINGtv het over een andere boeg. Ze zoeken leerlingen uit de regio die dit schooljaar een periode in het buitenland studeren. Zij zullen op onze zender verslag uitbrengen over hun avontuur.

Ken jij jongeren die hier interesse in hebben? Leerlingen uit de regio die net willen ervaren wat het is om reporter te zijn, kunnen nog steeds Nieuwsneus worden. Wie zich wil inschrijven of vragen heeft, kan mailen naar nieuws@ringtv.be.

Nieuwsneuzen

RINGtv is op zoek naar Nieuwsneuzen zoals Miro Van Vreckem. Ken je studenten uit de regio die dit schooljaar in het buitenland studeren? Tag ze dan hieronder! 👇https://www.ringtv.be/nieuws/ringtv-zoekt-nieuwsneuzen-het-buitenland

Gepostet von RINGtv am Mittwoch, 25. September 2019

Meer info? https://www.ringtv.be/nieuwsneuzenAanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.