Home » In de kijker » GEANNULEERD: Leerkrachten die gebruik maken van de online themadossiers 

GEANNULEERD: Leerkrachten die gebruik maken van de online themadossiers 

GEANNULEERD WEGENS BEPERKT AANTAL INSCHRIJVINGEN
Wil je toch graag nog input geven, stuur gerust een mailtje en dan nemen we verder contact op om hierover af te stemmen.

Beste leerkracht, 

Wist jij 

Focusgroep

Ging jij al aan de slag met de themadossiers op de website van Nieuws in de Klas? Of ben je dit van plan? Wil jij jouw ervaringen delen? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Tijdens een focusgesprek gaan we dieper in op de themadossiers, horen we graag jullie ervaringen en willen we weten wat er goed is, en hoe het nog beter kan. Zo kunnen we de themadossiers nog beter afstemmen op de noden en verwachtingen van leerkrachten. 

Kan je niet komen maar wil je wel graag feedback of input geven? Laat het ons dan zeker ook weten! 

Praktisch

Nodig gerust ook collega’s en andere mogelijke geïnteresseerden uit!

Alvast bedankt en hopelijk tot danAanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.