Home » In de kijker » Dossier Mei ’68

Dossier Mei '68

Ondertussen is mei ’68 al weer 50 jaar geleden. Deze revolutie zorgde voor heel wat ophef en heeft heel wat betekend voor onze democratie en onze persvrijheid. Maar wat is er nu weer gebeurd, hoe heeft die onze democratie vandaag beïnvloed en wat is er nog van overgebleven? En wat weten jongeren hier over? Doet dit bij hen een belletje rinkelen? Voer voor een klasdiscussie dus. Maar hoe begin je daar nu aan? 

Nieuws in de Klas lanceert samen met Het Archief voor Onderwijs en VRT NWS een hele waaier aan mogelijkheden om rond dit thema te werken in de klas. 

Tips voor de leerkracht

 

 Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.