Home » Aan de slag met Nieuws in de Klas » Lesmateriaal » Ontdek alles over televisie maken – Ketnet

Ontdek alles over televisie maken - Ketnet

Het is de Max op Ketnet!

We kijken allemaal naar televisie, maar hoe komt een televisieboodschap eigenlijk tot stand? Wie werkt er achter de schermen van televisie?

‘Het is de Max op Ketnet’ is een film waarin het gehele proces van televisie maken op een spannende en educatieve manier wordt uitgelegd. Dit project van Ketnet is gericht op kinderen tussen de 10 en 13 jaar. 

De kinderen kunnen dit geheel zelfstandig thuis bekijken, maar het kan ook klassikaal gebruikt worden. Download de lesbrief met opdrachten die aan de kinderen kunnen worden meegegeven om daarna deze klassikaal te bespreken. 

Aan de slag met ‘Het is de Max op Ketnet. 

 Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.