Papieren nieuwspakket

Dankzij de uitgeverijen Mediahuis, Mediafin, DPG Media en Roularta en met de financiële ondersteuning van de Vlaamse Overheid worden elk schooljaar honderdduizenden papieren kranten en magazines verspreid in de Vlaamse scholen.

Nieuws in de Klas voorziet 2 soorten papieren pakketten op maat van het lager en secundair/hoger onderwijs:

Je ontvangt per pakket lager onderwijs per dag:

1 exemplaar van Metro, 3 exemplaren van De Standaard, 3 van Het Belang van Limburg,  3 van Gazet van Antwerpen, 3 van De Morgen, 3 van Het Laatste Nieuws en 3 van Het Nieuwsblad. Er wordt per pakket ook 1 exemplaar van Humo, Knack en BRUZZ voorzien (geleverd op woensdag).

Je ontvangt per pakket secundair/hoger onderwijs per dag:

1 exemplaar van Metro, 3 exemplaren van De Tijd (muv maandag), 3 van De Standaard, 3 van Het Belang van Limburg,  3 van Gazet van Antwerpen, 3 van De Morgen, 3 van Het Laatste Nieuws en 3 van Het Nieuwsblad. Er wordt per pakket ook 1 exemplaar van Humo, Knack en BRUZZ voorzien (geleverd op woensdag).

Het nieuwspakket wordt gedurende opeenvolgende schooldagen geleverd.

Hoe bestellen?

Goed om weten… Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.