Digitaal nieuwspakket

Wanneer je papieren kranten en magazines bestelt, kan je ook een login aanvragen om toegang te krijgen tot de digitale editie van de nieuwsmedia in het papieren nieuwspakket.  

Kortom, de ideale manier om samen met jouw leerlingen kranten, magazines en nieuwssites te ontdekken via computer, tablet of smartphone.

Digitale kranten en magazines 

Via de aangevraagde digitale login kan je de digitale krant op de websites van de nieuwsmedia in het papieren nieuwspakket lezen en heb je toegang tot de artikels op de websites van de magazines: 

www.demorgen.be  – www.standaard.be – www.tijd.be  – www.gva.be  – www.hbvl.be – www.hln.be  – www.nieuwsblad.be – www.humo.be en www.knack.be. Voor Metro hoef je de login niet te gebruiken, de krant is gratis beschikbaar.

Hoe bestellen?

  1. Ga naar het bestelformulier nadat je bent aangemeld op de website.
  2. Bestel jouw papieren en digitale kranten en magazines. Er wordt automatisch een digitale login voor de 7 krantenwebsites, Knack en Humo toegevoegd aan jouw bestelling. Wil je enkel een digitaal nieuwspakket bestellen, vink dan het kruisje bij het papieren nieuwspakket uit.
  3. Digitale kranten en magazines lezen kan van november 2018 tot mei 2019. De startperiodes voor de digitale pakketten zijn gekoppeld aan de startdata van de papieren pakketten. Er worden 15 startmomenten voorzien.
  4. Je kan maximaal 30 digitale logins bestellen per school. Hou dus zeker ook rekening met de bestellingen van jouw collega’s!
  5. Klik onderaan op bewaren. Is jouw bestelling goed geplaatst, dan komt die in jouw persoonlijk besteloverzicht op de website (rechterbovenhoek).
  6. Je ontvangt meteen een bevestigingsmailtje voor jouw papieren nieuwspakket. Je krijgt jouw login voor de digitale kranten en magazines 1 of 2 dagen voor de start van jouw periode toegestuurd. Deze login blijft 5 dagen geldig. Wanneer je de login niet gebruikt, vervalt die na de periode waarop je jouw nieuwspakket besteld hebt. 

 

 Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.