Home »

In deze aflevering vertelt onderzoeksjournalist Hind Fraihi van Apache over desinformatie, waar het vandaan komt, en hoe we het kunnen herkennen.

In deze aflevering vertelt MO*-journalist Tine Danckaers over migratie en het Midden-Oosten, en waarom die thema’s belangrijk zijn voor haar. En over het belang van taal in de journalistiek.

In deze aflevering vertelt StampMediajournalist Igor Bulcke over waarom journalistiek belangrijk is, het gebruik van TikTok, en dat je maar beter kritisch luistert naar wat politici vertellen.

In deze aflevering vertelt journalist Kim Verhaege van EOS Wetenschap over over zijn drang naar boeiende verhalen en het wetenschappelijk onderbouwen van meningen.

In deze aflevering vertelt journalist Gilles Michiels van cultuurtijdschrift rekto:verso over zijn liefde voor het woord.

In deze aflevering vertelt Harry De Paepe van Doorbraak.be over de brede blik van de journalist.

In deze aflevering maak je kennis met politiek journaliste Hannelore Simoens van DPG Media.

In deze aflevering vertelt onderzoeksjournalist Steven Vanden Bussche van Apache over professionele nieuwsgierigheid.

In deze aflevering vertelt journaliste Keltoum Belorf van DeWereldMorgen over haar journalistieke engagement.

In deze aflevering vertelt onderzoeksjournalist Charis Bastin van MO* over wat het betekent om online coördinator te zijn.

In deze aflevering vertelt journaliste Anouk Torbeyns van StampMedia over haar professionele parcours.

In deze video maak je kennis met journaliste en podcaster Silke Vandenbroeck van Metro.

In deze video maak je kennis met Kenneth Dee, technologie-expert bij DPG Media


Aanmelden

Meld je aan om een week lang gratis kranten en magazines in de klas te ontvangen of om de status van je bestelling te volgen.

Heb je nog geen account? Dan moet je eerst registreren.

Let op: De themadossiers en het lesmateriaal op de website van Nieuws in de Klas kan je zo gebruiken.

 

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord herstellen

Vul je e-mailadres in. We sturen je een mail met instructies om je wachtwoord te wijzigen.

 

Aanmelden

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Nieuws in de Klas gebruikt deze informatie enkel om je op de hoogte te brengen van activiteiten, weetjes en trends uit de sector en van onze organisatie. Vink hieronder 'nieuwsberichten' aan als je op de hoogte wil blijven:

Je kan op elk moment jouw gegevens verwijderen door op de link 'Abonnement opzeggen' te klikken onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt, of te mailen naar info@nieuwsindeklas.be. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacyverklaring. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.